Welcome – gyerekek! A fő szabályok és tervezési lehetőségeket

Welcome – gyerekek! A fő szabályok és tervezési lehetőségeket

Gyermekkorban – a legfontosabb és
osztályban idő egy ember életében.

Sergei Bodrov

A közepén a világegyetem – a házat, és a szíve az otthoni – a gyerekek!

Hogyan építsünk egy mese a gyermekek, a fény és lefordítani az álmok valóra ma?
A tippek segítségével mindent megtesz a legnagyobb haszon!
Az első szabály: hely, rendezési és veszélyes bútor

Kiválasztjuk a legtöbb napsütéses és világos szoba, felvázolja a területet, a kreativitás, az alvás, tanulni és játszani, és kap egy tökéletes belső béke fejlesztése a baba.

Következetes kínai tanításait Feng Shui, a siker a központ az energia és a koncentráció a a szoba közepén. Azonnal van egy jó hely a helyét a játékok terén, a sikeres vételét a tudás, aki körül a baba a világon.

Kényelmes ágy ad egy hangulatos alvás párna jobb helyzetben a keleti falon.
A hagyományos design a szobában a baba köszönhetően helyesen kiválasztott színpaletta, egyszerű és jó minőségű bútorok divatos az évek során a felnövő. Add a világos eszközöket és a személyi megalakult a kreatív személyiség és a baba gyerekszoba senki sem fog emlékeztetni a nappali egy felnőtt.

Energia és erőnövekedést kitölti a teret a természetes fa bútorokkal teli nyugalom, melegség és bizalom.

A legfontosabb dolog -, hogy megtalálják a bútorok, hogy megfelel-e a szükséges életkor és konkrét baba. Akkor jön a támogatás egy rendkívül praktikus moduláris rendszer, amely képes növekedni a növekedés a gyermek.
A második szabály: egy megbízható, meleg a padló és a fal nem unalmas

Nem igényel bonyolult elrendezésben padlófűtés. A tökéletes megoldás – a padló vagy szőnyeg parafa burkolat – nem vonzzák a port, anti-allergén, egy egészséges hatása a motoros funkció a gyermek.
Persze, lehet, hogy a gyermek a padlón vagy laminált padló. Akkor meg kell gondolni, nem túl nagy szőnyeg az ágy mellett.