Vannak példák a szobák, a lenyűgöző munkát végzett

Vannak példák a szobák, a lenyűgöző munkát végzett, de azt a benyomást keltve a zajos zavart a stílus.

Dacolva a hullámok.
detsk40
Kényelmesen alszik-e az alján a tenger? Hagyjuk ezt a felhatalmazást medencék és vízi parkok. Gyermekek kell adni egyfajta biztonságot és kényelmet. Mélykék szín – a rossz árnyékban a falak a gyerekszobában. Tengervíz – a törékeny, instabil, hidegség, a támogatás hiánya. A hálószoba nem ajánlott nagy képek víz vagy víz alatti királyságában területen. Az óvoda, ahol korlátozások kevésbé képzelet vezethet túl messzire.

Tengeri irodában.

Laminált homlokzatok és fémszerkezetek társított másodosztályú fülke. Ha tárgyakat vagy bútorokat stílus alkalmas az irodában, akkor elpusztítja a tengeri témát. A természet a bútorokat nem kell haszonelvű és írószer.

Sikertelen színkombinációk kék árnyalatok.

A fenti példák szemléltetik megfelelő szín egy szobát egy hajózási témát. Csoport türkizkék színe nem egyezik kék virágokkal, közel ultramarin.

Soha ne csatlakoztassa a belső a tenger nagy kék síkon, és kék, hogy távol egyesületek képekkel a gyermekkönyvek, ahol kék feltételesen mutatják vizeken. Az üzenet – “kék ajtó szekrény, szék kárpitozás és a függönyök, hogy megfeleljen a célzást, hogy a tenger is kék” – mentes minden eredetiség.

A belső tengeri stílusban szüksége szín, amelyet használnak a haditengerészet. Ez egy teljesen más dimenzió a tengeri témát. Szigorú férfias szín haditengerészeti formában (sötétkék, gránátalma, kármin, sötétzöld) vagy a kettő kombinációja fényes jel zászlók (piros, fehér, fekete, sárga, sötétkék) lehetővé teszi, hogy elkerülje a szokásos kliséket a kék szoba a fiúk.

Nagyapa irodájában.

Az a benyomás, a fülhallgató minőségi bútorok tengeri stílust a gyerek is nagyon sötét, ha az összes bútort egy podobranny sötét fa gyűjtemény. Kombinálva a kék szín a falak a szobában sötét lesz a hold. A minőségi tényező, szilárd, régimódi és masszív … várj, az biztos baba?

Kellékek.

Óriás fantázia a témája a kerék, gyakran megtalálható a tematikus gyűjtemények. Bonyolult formák nem rackbe csavart egy ív kényelmes.