Továbbá, ezek sokkal olcsóbbak, fa-analógok

Továbbá, ezek sokkal olcsóbbak, fa-analógok. Ha vásárol egy kiságyban legyen óvatos az anyag minőségét. A gyártónak kell tanúsítványok megerősítik a biztonsági anyagok, amelyekből készült ágy. Ügyeljünk arra, hogy őket, ha vásárol.
műanyag kiságy

Ez a fajta kiságy igazságtalanul alábecsülik, mivel sokan félnek mérgező műanyag. Bár van néhány árnyalatok minőség – ágy a legjobb választ a jól ismert gyártók bizonyított minőség – mint a Chicco utazó babaágyak, Graco, Fisher Price.
lyulka
Műanyag ágy számos előnye van összehasonlítva más ágy:

kis súly – ezek száma nagyon könnyű és mozgékony, nem igényel nagy erőfeszítést, amikor mozog;
könnyen leszerelhető, így célszerű, hogy vigyen magával az úton;
A jó minőségű műanyagot használni hosszú ideig, és nem igényelnek speciális ellátást.

krovatka141
fém ágy

Az elmúlt évtizedben, ez az anyag népszerűvé vált újra. Napjainkban fém kiságy rendkívül szép, tartós és praktikus. Definiáljuk számos előnye van:

tartósság – a minőségi fém utazó babaágyak, például ágy lesz 10-20 év;
korrózióvédelem – modern ágy készült kiváló minőségű fém, amely nem rozsdásodik sok év után, továbbá, ellentétben más anyagok, mint például ágyak nem fél a nedvesség;
enyhíteni – mielőtt ilyen ágyat nehéz és körülményes, de most készült könnyű ötvözetek és vékony, amely lehetővé teszi az ilyen kiságy, hogy nagyon praktikus és könnyen mindennapi életben.

Ne feledje, néhány fontos dolog, ha vásárol egy fém gyermekágy:

minőségű festék – csak kiváló minőségű por bevonatok festéshez használt, amelyek nem mérgező és biztonságos a gyermekek;
vásárolni csak megbízható gyártók – ettől függ az élet a, és a kiságy.

Összefoglalva, érdemes megjegyezni, hogy amikor kiválasztják kiságy, sok szülő érintett a méret a kiságy, a kiságy fal mélységét és egyéb mutatók az ergonómia. De még ennél is fontosabb, milyen utazó babaágyak célból van szüksége egy ágy – a délutáni nap (éjjel a baba alszik veled), az alvás és a játék, vagy rendszeres használatra, de ha sokat utazik, akkor szükség lehet egy mobil ágyban.