Összecsukható és kompakt

Ha szeretnél, vagy nem azt tervezi, hogy további tartozékokat vásárolhat, a gyalogló, arénák, stb, ahol a gyermek lehet egy ideje, hogy csak ülünk, és nézte, hogy mit csinálsz, és lehetővé teszi, hogy mindenki tegyen valamit?

Attól függően, hogy ezt, meg kell mérnie, hogy szükséges a “mobilitás” szék – fog állni egy bizonyos helyen, vagy azt tervezi, hogy “carry” maguknak az egész lakásban – attól függ, mennyire fontosak az Ön jelenléte kerekek.

4

Például, fa székek transzformátorok nem tartalmaznak kerekek és azok között a magas székek, mint egy mobil (Casato HC-25, Chicco Polly Double Phase, Geoby Y2006H-SCF), és az álló modellek (Inglesina Club, Geoby Y280-YSH). Meg kell jegyezni, hogy még nélküli modellek a kerekek könnyű és könnyen át őket egyik szobából a másikba (persze, gyermek nélkül). A kompromisszum látható csak a székek egy pár kerékkel – enyhén megdöntve és ment (Inglesina Zuma Grey, Chicco Polly Magic) c.

Összecsukható és kompakt
Mivel ez a helyzet a szabad hely otthon? Van-e lehetőség, hogy helyet adjon a széklet vagy égető szükség van a kompakt tároló? A lényeg az, hogy ne becsüljék felül az esetleges kellemetlenségekért – sok fiatal szülők lelkesen képviseli, akkor rendszeresen hozzá, és meghatározzák a széket a kibocsátás a lakótér, a gyakorlatban kiderül, hogy könnyebb egy kicsit, hogy legyen hely, de mindig van kéznél egy kész szoba a baba, kényelmes és biztonságos.