Minden szülő azt be kell mutatni a gyerekeknek a híres Fecske Fészek

Minden szülő azt be kell mutatni a gyerekeknek a híres Fecske Fészek. A tökéletes és a leginkább kedvelt turistacélpont hely fényképezés.
Csodálatos Massandra udvar lesz képes hatni nemcsak a felnőttek, hanem a fiatal látogatók, nem messze a jaltai.
A főtemplom az ortodox keresztények – ez Alexander Nyevszkij-székesegyház, az építkezés 1891-ben kezdődött.

1353995718_rebenok
Szevasztopol város … egy hős! Ügyeljen arra, hogy a jól ismert térség a gyermekük. Gazdag történelem, sok érdekes helyek látható mind a város, és nem messze tőle. Hersonissos – A hely nagyon jól ismert, mert van egy régészeti múzeum.
Jaltában, a Krímben, akkor látogasson el a szentély – a Ortodox templom Aranyszájú Szent János.
Csak felnőtteknek érkezéskor a félszigetre, hogy élvezze a múzeum, amely tartalmazza a teljes történetét Adzhimushkay védelem. Gyermekek ilyen látvány még mindig nem ajánlott.
Jaltai és ott az örmény templom, amely elismerten építészeti mérföldkő a város.
Nehéz elképzelni, hogy egy nyaralás a Krímben a gyerekekkel, nem töltött be Gurzuf. A híres üdülőváros dicsőítette a strandok és a lenyűgöző táj. Ez a terület néz Bear Mountain. Ez a csodálatos emlékmű látogatja rettenthetetlen turista miatt Ayu-Dag homály fedi a különböző rejtvényeket.
Tudod hogy gyermekük Balaklava, ahol az öböl között található magas sziklák, és létrehoz egy táj nagyon szép.

Minden évben a Krímben utazók találkoznak a gyerekekkel, mert mindent tudnak, hogy tényleg van valami látni.

Minden új szülők gyakran kérdése a gyerekek, amelyek közül az egyik a vásárlási játékok. Ma a piac tele van különböző árukat. Ezek mindegyike szép design és a vonzó megjelenés. Gyakorlatilag az összes játék meghatározott korú a gyermek, mert nem minden termék beleillik egy adott kategóriában a gyermekek. Például a csecsemők vásárolni csörgők, egy éves baba – termékek fejlesztésének motoros készségek, több felnőtt – puha játékok.

Nagyon gyakran, a szülők szeretnék, hogy kényeztesse a baba, de nagyon fontos, hogy válassza ki a megfelelő ugyanakkor, oktatási játékok, és nem valami haszontalan kis dolog.