Az ágyak fából, kell tekinteni környezetbarát

Az ágyak fából, kell tekinteni környezetbarát. A lényeg, hogy azokat nem védi a mérgező festékek. A legjobb bevonat fa – barátságos tartalmazó festék nem mérgező szennyeződés, amelyet kimondottan a gyermekek termékek. Néhány típusú anyag, amelyből egy ilyen ágy lehet tenni:

Nyír, éger, juhar – a legjobb fa kiságy pamut lepedők használata esetén, az egyetlen hátránya – nem olcsó.

31334

Ágyak fenyőből, egy kicsit olcsóbb, de ha a baba megpróbálja megharapni a fogát, akkor marad látható nyoma.

MDF – kellően tartós anyag pamut lepedők, amely nem tartalmaz egészségre káros szennyeződéseket.

Legolcsóbb kiságy készült forgácslap – ez kevésbé tartós anyagból készül és nem veszélytelen, egy bölcsőt meg kell szüntetni. Amikor sugarai által felmelegített egy ablak vagy hosszú használat, például ilyen a kiságyban kiadás vegyi anyagokat, amelyek károsak a gyermek egészségére.

2. kiságy-playpens műanyagból készült, rendkívül fontos, hogy ellenőrizze a minőségi tanúsítványokat.

3 ágyas fémtalppal kiváló munkát a funkciója pamut lepedők, de vannak bevonva ruhával, amelyet le kell mosni, szükség szerint.

gyermekágy
A magasság a karimák
A magassága a perem fölött kiságy matrac legyen legalább 45 cm, így a baba nem kap belőle, vagy esik. Sokkal jobb, hogy válasszon egy bölcsőt egy oldalon magasságszabályozást. Végtére is, van, hogy állandóan azzal a baba aludni, és vigye vissza a tollat.
A távolság a rudak
Fontos az a távolság, a rácsok között gyerek cumik a kiságy, ami nem lehet több, mint 6 cm, és nem kevesebb, mint 2,5 cm.
Az alján a kiságy
Ügyeljünk arra, hogy az alján a kiságy. Ez lehet vagy folyamatos, vagy külön a sínek. Ügyeljünk arra, hogy a higiéniai bizonyítvány egy ágyhoz szintű formaldehid, ha forgácslap – általában a szám E0. A nagy plusz kiságy egy három fokozatban állítható alján. A gyerek növekszik, és az ágy beállítjuk igényei.
Ágyak ringató
Ringató ágy vagy kiságy a lehetőséget, hogy ringató baba lehet nézni, és úgy érzi, de ne felejtsük el, hogy ez a funkció van szükség, csak néhány hónapig, akkor lesz szükség, hogy rögzítse a bölcsőt stabil helyzetben. Is megadhatja ágy beépített lengő mechanizmus, de ne feledje gyerek cumik, hogy egyetlen gyermek bölcsője nem helyettesítheti a szülői kéz és anyám meleget.

gyermekágy
Még néhány tipp, hogy válasszon egy kiságy:
1. Ha veszel egy bölcsőt egy év alatt, a lehetőséget, hogy távolítsa el a rudakat, és lehetővé teszi a szabad mozgást a baba – jelentős lesz.

2. A lökhárító nézd nagyon okos vele a baba lesz kényelmes, de csak az első hónapban az élet, majd amikor akarja bővíteni a látókörét – a legvalószínűbb, akkor azt el kell távolítani. Comfort egy kis ágyban is létrehoz egy mennyezet használni, vagy sem – ez a tiéd.

3. A házipor gyakori oka az allergia kisgyermekek. Jobb, hogy egy modellt, amelyben a dobozok található, nem kevesebb, mint 8-10 cm-rel a padló, hogy képes elvégezni a nedves tisztítási gyerek cumik és eltávolítási por az ágyak alatt, anélkül, hogy haladjon helyen.

4. A felület a rácsos legyen sima, mi lenne a gyerek jelenleg nem hajtott szilánk legyen védő lökhárítók lenne a baba nem ütközik