A szoba, díszített a hősök a tündérmesékben és hősök felülmúlni

A design a falak nem fontos \ “túlzásba \” – festés, tapéta, színes alkalmazások, háttérképeket a vázlatok, képek vagy tartozékok – nem nőnek fel együtt a baba, és egy idő után meg kellett változtatni.

A szoba, díszített a hősök a tündérmesékben és hősök felülmúlni – Aladdin, A kis hableány, Batman, Pókember, vagy más mesebeli karakterek – hozza létre a jellegzetes világ, bár többek között a kis színházban, amely segíthet növelni a gyermek, és igaz, ember.
detskaya-mebel-leo-b-8
rajzfilm dizájn tökéletesen kiegészíti a játékok, lámpák, ágynemű az ágyon.

Fordítson különös figyelmet babaágy tárolóva a részleteket! A szakértők szerint a pszichológia, a munkaerő-igényes mag bonyolult mintákat a falon segíthetnek abban, hogy a képzelet kölyök.
És fejlesztésére irányuló kreatív potenciál baba képek díszítik a falakat, vagy polcokat a kedvenc kézműves.
A harmadik szabály: a színek és a fény

Színes megoldás gyerekszoba – a kiindulási pont. Karakter alakult hatása alatt a szín. Szín segíthet leküzdeni a problémákat, illetve hozzájárul a eltérítése a negatív érzéseket. Gyermek reakció és felfogása színe eltér a megítélése a felnőtt, kortól függően. Fekete-fehér képet alkot a világ csecsemők először a születés után, csak fokozatosan változik a megítélése árnyalatú vöröses, sárgás, zöld és kék.

Eco-stílusban kiegyensúlyozott babaágy tárolóva színpaletta kiválóan alkalmas kíváncsi gyerekek. A természetes színek a föld és a világ körülöttünk. Ők lehet díszíteni a szobát képekkel növények, madarak, állatok, rovarok. Ezek a számok lehet tanítani, hogy szeretik a természetet, hogy ápolják a tiszteletben tartása a legkisebb testvéreink, tanítani, hogy értékelje a természetes szépséget.
Évek 10 kedvenc színező vöröses, néha sárga és rózsaszín. A színtartomány preferenciák és függ a gyermek neme. A szín fejlesztésére használható speciális képességek és készségek, a tanulás és a harmonikus fejlődés.

A szín egy nagyon fontos része életünknek, így sokkal jobb, hogy ezt a kérdést egy külön cikkben.
Alapelv megoldás a gyermek szobák világos, hogy maximálisan kihasználják a természetes fényt, és a napot. És amellett, hogy a fő mennyezet csillárok, a legjobb megoldások kiegészítik olvasólámpa és sconces, éjszakai fény.
Pasztell rózsaszín, lila, lilás, a sok etetőszék virág, játékok és párnák létrehoz egy romantikus mese a szoba felnövő Princess. Ebben a térben a gyermek nő fel a lány át egy hölgy nagykorú. A bútor ne felejtsük el, hogy egy tükör és komód – a szerelem, a szépség rejlő összes szebbik nem a genetikai szinten.
A negyedik szabály: életkor tartozó emeleti, érdekek és hajlamait

Csináljunk helyet a lányok és a fiúk jelentősen különböznek design. Helytelen lenne azt feltételezni, hogy a célt elérjük, ha a fiú szobájába hasonlít egy sereg edzőpálya, és a szoba a lányok drága koporsót. Case különböző elrendezése és díszítése technikákat.
A gyerekek élvezni fogják tölteni az időt a szobában díszített egy adott témáról. Fiúk öltöny foci vagy kalóz téma, etetőszék egy űrhajó vagy faj; lányok örömére metropolisz elfek vagy edzője a hercegnő.

Alaposan megfigyelni és kérje a saját gyermekét, mi színezékeket is összpontosít. Ne hagyja ki a látómezőt a dőlés és ízek. Ez segít, hogy körül a gyermek a dolgokat, hogy tovább fogja fejleszteni a kíváncsiságát.